Într-o lume a afacerilor în continuă transformare, Publica își propune să identifice și să promoveze acele cărți capabile să producă schimbare. Ceea ce au în comun autorii pe care îi publicăm, fie ei universitari sau practicieni, este excelența profesională și vizionarismul.
Indiferent de domeniul sau industria în care ne desfășurăm activitatea, o idee nouă are un impact hotărâtor asupra felului în care acționăm. Cărțile aflate în pregătirea editurii vă invită să faceți cunoștință cu acele idei inovatoare care au transformat și continuă să transforme lumea în care trăim.
DSCN0957

Pe blogul nostru veți găsi mesaje de la autorii noștri, recomandări de la prieteni, precum și noutăți despre cărțile pe care le pregătim sau despre evenimentele pe care le punem la cale. Pe scurt, Publica aduce idei!
Detalii despre titlurile Publica pe www.publica.ro

Evenimentele sub conceptul Meet The Thinkers sunt organizate de editura Publica și mijlocesc întâlnirea dintre autori de succes și elita comunității de afaceri din România. Detalii despre evenimentele organizate pe www.meetthethinkers.ro