Citești și faci o faptă bună!

scanteiablogA treia carte din colecția Narator – Scânteia. Povestea unei mame care a crescut un geniu de Kristine Barnett – este povestea unei mame care refuză certitudinile sumbre ale unui sistem educațional ce etichetează autismul drept o condiție total disfuncțională și care hotărâște să creadă până la capăt în șansa unei vieți normale pentru copilul său.

Un procent de 10% din vânzările cărții de pe publica.ro vor fi donate asociației AUTISM ROMÂNIA – Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism.
Bogdan Ungureanu, director executiv editura Publica: Am decis să donăm o parte din vânzările acestei cărți care vorbește despre prejudecățile noastre atunci când suntem confruntați cu spectrul autismului unei asociații de părinți care se luptă zilnic cu un sistem și o mentalitate neadecvate nevoilor copiilor lor.
Autism RomaniaAsociația AUTISM ROMÂNIA a fost înfiinţată în septembrie 2001 de un grup de părinţi frustraţi de inexistenţa serviciilor adecvate nevoilor copiilor lor şi de lipsa perspectivelor pentru un viitor mai bun pentru aceştia şi familiile lor.
Proiectele asociației din acest an se focusează pe crearea unui Centru Multifuncțional pentru Tinerii cu Autism, dar și a unui Fond de Sprijin al Familiilor Defavorizate Afectate de Autism prin care asociația dorește să sprijine anual un număr cât mai mare de familii cu posibilități financiare limitate, facilitându-le accesul la informații și la formări relevante pe teme de interes din domeniul autismului (workshop-uri, conferințe) și la sesiuni gratuite de consiliere terapeutică pentru copilul lor.
Stă în puterea noastră să schimbăm în bine circumstanțele unor copii și tineri. De ce nu în timp ce cumpărăm o carte?