Charles Handy: lansare de carte

lansare-charles-handy-fb
Charles Handy, unul dintre giganții gândirii de business contemporane, recompensat de Thinkers 50 cu Lifetime Achievement Award pentru impactul de lungă durată pe care l-a avut în felul în care oamenii se raportează la management, după o îndelungată carieră ca manager, profesor şi autor, își lansează marți, 1 Noiembrie, începând cu ora 18:30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu, cea mai recentă carte apărută la editura Publica: A doua curbă.
În A doua curbă, autorul analizează trendurile actuale ale capitalismului și se întreabă dacă este un sistem sustenabil. În plus, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului. Provocator și atent ca întotdeauna, Charles Handy așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri.
La eveniment vor lua cuvântul și Dana Cavaleru, director executiv al HR Club, Radu Mavrodin, Președintele HR Club, și Bogdan Ungureanu, directorul executiv al editurii Publica.
Accesul la eveniment este gratuit şi se face în baza unei rezervări prealabile pe Eventbook, în limita locurilor disponibile. Rezervă aici locul tău
Charles Handy va fi unul dintre vorbitorii importanţi ai conferinței HR Innovation, organizată de HR Club, care va avea loc pe 3 noiembrie la Bucureşti. HR Club este asociația profesioniștilor de resurse umane din România, cu peste 400 de membri din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. #HRinnovationConference adună cei mai influenți manageri din HR, speakeri care inspiră și motivează pentru schimbări de succes.