Cartile Publica aduse de InMedio la indemana oamenilor de afaceri

Cartile de afaceri din portofoliul editurii Publica sunt prezente in reteaua HDS Inmedio din Bucuresti, in urma unui parteneriat incheiat de cele doua companii in luna august.
Editura Publica, specializata in literatura economica si afaceri, este prezenta in centrele InMedio cu toate titlurile din portofoliu, printre care se numara cele din Co-lectia de economie (John Maynard Keynes, Milton Friedman si Paul Krugman), trilogia Funky Business a suedezilor Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale si alti autori, precum Richard Branson, John Kotter sau Alan Greenspan.
“Acest parteneriat se inscrie in viziunea editurii noastre de a facilita si incuraja lectura de specialitate in cadrul companiilor. Specificul locatiilor Inmedio, dar mai ales deschiderea catre noutate si calitate sunt numitorii nostri comuni si stau la baza acestui parteneriat”, a explicat Bogdan Ungureanu, director executiv al editurii Publica.
Magazinele Inmedio in care sunt disponibile cartile Publica sunt situate in Floreasca Business Center, Iride Business Center, S-Park, Victoria Park, WTC – Pullman si Aeroportul Otopeni (3 locatii).
“Profilul cartilor Publica raspunde unei nevoi de lectura de specialitate pe care am identificat-o la clientii nostri, mai ales la cei din centrele de afaceri. Pentru inceput testam acest parteneriat in Bucuresti, dar sunt convins ca va avea succes si dorim extinderea lui in curand si in teritoriu”, a adaugat Jean Luc Chassigneux, directorul general al Hachette Distribution.
Editura Publica este specializata in editarea de carti de afaceri, economie si stiinte sociale. S-a lansat in mai 2007 cu best-seller-ul Funky Business de Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale. In noiembrie 2007, Publica a lansat seria de conferinte Meet The Thinkers, care mijloceste intalnirea dintre autorii din portofoliul editurii si comunitatea oamenilor de afaceri din Romania.
Portofoliul editurii Publica contine in prezent 36 de titluri. Ultimele aparitii sunt Confesiunile unui bancher toxic de Cresus si Libertatea de a alege de Milton Friedman. In pregatire: Exceptionalii – Povestea succesului de Malcolm Gladwell.
HDS Inmedio, membra a grupului de media Lagardere, este prezenta pe piata romaneasca din anul 1997 si opereaza o retea de 140 magazine Inmedio si Relay in Bucuresti si in principalele orase din Romania (Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta etc.), situate in galerii comerciale, mall-uri, centre de afaceri (Inmedio), dar si in zone de tranzit, precum aeroporturi, gari, metrou (Relay). Magazinele propun un concept unic de produse media, incluzand o gama larga de publicatii straine si romanesti, o selectie atenta de carte, dar si produse complementare precum suveniruri, cadouri, tigari, racoritoare si produse alimentare.