Cărțile lui Dan Ariely la un preț special


Economisești 60 lei dacă achiziționezi pachetul Ariely: conține cele 4 bestselleruri New York Times semnate de profesorul specializat în psihologie și economie comportamentală.
Dan Ariely este profesor de psihologie și economie comportamentală la Duke University și fondator al Center for Advanced Hindsight. Dan deține un doctorat în psihologie cognitivă şi un altul în administrarea afacerilor. Lucrările sale au fost elogiate în publicații de prestigiu precum New York Times, Wall Street Journal, Washington Post, Boston Globe, Business 2.0, Scientific American şi Science.
În cărţile sale Dan Ariely urmăreşte să explice şi să clarifice, printr-un limbaj accesibil, comportamentele umane iraţionale cu ajutorul ultimelor descoperiri ştiinţifice din zona psihologiei comportamentale şi a ştiinţelor sociale în general. Ariely utilizează rezultatele experimentelor lui originale şi captivante, pentru a formula concluzii uimitoare despre felul cum ne comportăm şi motivele pentru care ne comportăm aşa cum o facem.
Irațional în mod previzibil – prima lui carte despre forţele ascunse care ne influenţează deciziile. Laureatul Premiului Nobel pentru economie, George Akerlof, spune despre această carte: ”Iraţional în mod previzibil este nebunesc de originală. Ne arată de ce – mult mai adesea decât ne place să recunoaştem – oamenii fac greşeli prosteşti, uneori dezastruoase. Ariely nu doar că ne oferă o lectură fascinantă, ci ne face şi mult mai înţelepţi.
Iraționalitatea benefică – despre surprinzătoarele efecte negative şi pozitive pe care iraţionalitatea le poate genera în viaţa noastră de zi cu zi: de la atitudinile noastre de la birou la relaţiile romantice ori la căutarea unui sens în viaţă, Ariely explică felul în care putem depăși modelele negative de gândire şi comportament, identificând astfel modalitatea prin care putem lua decizii mai bune.
În Adevărul (cinstit) despre necinste Ariely arată de ce este mai uşor să minţim în legătură cu anumite lucruri, cum posibilitatea de a fi prinşi contează mai puţin decât credem, şi cum practicile de business netezesc drumul comportamentului non-etic, fie cu intenţie sau neintenţionat. Ariely explorează modul în care funcţionează comportamentul non-etic în viaţa personală, profesională şi politică şi modul în care ne afectează pe toţi, chiar dacă noi considerăm că avem standarde morale înalte.
Al dumneavoastră irațional adună într-un format amuzant întrebări și răspunsuri ale rubricii „Ask Ariely“ din Wall Street Journal. Citind această carte vei râde, vei învăța și, mai important, vei dobândi o nouă perspectivă asupra modului de a rezolva inevitabilele probleme care ne sâcâie în viața de toate zilele.
Promoția este valabilă până în data de 19 februarie 2017. Comandă aici Pachetul Ariely