Cărți în pregătire la Publica în 2018: 2/2

Ați citit până acum tot ce era de citit, nu :)? Credem că a venit vremea să adăugăm alte titluri noi & bune în wishlist; iată mai jos ce pregătim pentru publicare până la finalul anului. În board-ul Pinterest În curând la Publica găsiți planificarea apariției cărților.

Co-lecția de știință se va îmbogăți cu edițiile în limba română a Origin Story, Wisdom of the Wolves, The Disappearing Spoon și The Violonist’s Thumb – câteva titluri foarte bune de popularizare a științelor, care ne vor oferi multe informații cool, de cultură generală.
De asemenea, se lucrează la câteva cărți care cu siguranță vor schimba modul în care percepem anumite situații din jurul nostru:

  • Factfulness – una dintre cele mai apreciate cărți de nonficțiune a anului. Super-veste: co-autoarea cărții, Anna Rosling Rönnlund, este speaker anul acesta la The Power of Storytelling (12 și 13 octombrie)!
  • Eating Animals – cartea lui Jonathan Safran Foer despre călătoria lui alături de alimentele care ajung în farfuriile noastre (recent ecranizată într-un documentar de Natalie Portman).
  • Excelentele cărți semnate de Steven Pinker și Michael Pollan cu siguranță ne vor face să înțelegem mai bine natura umană.

Subiectul educației ne preocupă în continuare, așa că noua carte semnată de Sir Ken Robinson și o carte foarte interesantă despre creierul adolescenților sunt aproape gata pentru a fi citite și în limba română.
Daniel Pink, Tom Peters, Scott Galloway și John Bargh ne vor ține la curent cu tot ce e relevant pentru îndeplinirea eficientă a activităților de zi cu zi. Antreprenorii și cei care se gândesc la un #sidehustle vor găsi inspirație în cele mai recente titluri semnate de Gary Vee, Chris Guillebeau și Eric Ries.
Publica Youngster va include versiunile următoarelor bestselleruri pe înțelesul celor sub 18 ani: Dilema omnivorului, povestea creatorului Nike – Shoe Dog – și excelenta Cum am ajuns aici.
În seria Victoria Books pregătim biografiile a câtorva nume mari din muzică, fotbal, film și Formula 1: Robbie Williams, Freddie Mercury, Jurgen Klopp, Robin Williams și Ayrton Sena.
În seria de nonficțiune creativă – Narator – îi vom regăsi pe David Sedaris și Leslie Jamison + extraordinara poveste a Tarei Westover, Educated.
Și, ca întotdeauna, ne rezervăm dreptul să strecurăm, pe ici, pe colo, surprize mai mici sau mai mari :)! #stayhungrystayfoolish #nonfictionrules