Care e drumul tău către succes?

Nouăzeci și cinci la sută din ceea ce realizezi în viaţă este determinat de obiceiurile tale, de când te trezeşti dimineaţa și până când te aşezi în pat seara.
Oamenii de succes sunt cei care şi‑au dezvoltat obiceiuri de succes. Oamenii care eşuează sunt cei care nu şi‑au dezvoltat încă obiceiuri de succes. Cel mai important obicei pe care îl poţi dezvolta, începând din acest moment, este obiceiul stabilirii periodice a obiectivelor. Acesta te va asigura că îţi vei crea o viaţă minunată, mai mult decât orice alt obicei sau comportament pe care îl poţi învăţa.
Bineînţeles, numai stabilirea obiectivelor nu este suficientă. De asemenea, trebuie să stăpâneşti deprinderile‑cheie necesare pentru a‑ţi atinge obiectivele. Trebuie să ai o atitudine pozitivă şi să fii optimist în faţa problemelor şi a dificultăţilor. Trebuie să îţi asumi întreaga responsabilitate asupra vieţii tale şi asupra a tot ceea ce se întâmplă cu tine. – Loránd Soares Szász și Brian Tracy

Drumul tău către succes. 12 pași pentru a ajunge la viața pe care o dorești este o carte care sintetizează zeci de ani de experiență acumulată de Brian Tracy în toată lumea, combinată cu pragmatismul și aplicabilitatea la mentalitatea și condițiile din România, venite din partea lui Loránd Soares Szász.
Cei doi renumiți traineri adună în această carte practică 12 pași și multe sfaturi bune în vederea atingerii performanţei în viaţa personală şi profesională, printre care: stabileşte şi îndeplineşte‑ţi toate obiectivele, găseşte‑ţi menirea şi scopul în viaţă, descoperă‑ţi atuurile, acţionează pentru succes, fii mai bun în ceea ce faci.
lorand-news
Și încă ceva! Rezervă în calendar următoarele coordonate: miercuri, 20 aprilie, ora 18:30. Te așteptăm cu drag la Café Verona (București, str. Pictor Arthur Verona 13-15) pentru lansarea cărții în prezența co-autorului Loránd Soares Szász!