Bookfest 2020: trei cărți noi și o ofertă bună

#Bookfest2020 este aici! Ediția din acest an a îndrăgitului târg de carte are loc online în perioada 27–31 mai. Ca de fiecare dată, am pregătit cu emoție și drag pentru cititori o ofertă bună și titluri proaspăt sosite din tipar.

Anul acesta, pe parcursul celor cinci zile de târg, veți beneficia pe site-ul nostru oferta 2+1: dacă adăugați în coș 3 cărți, plătiți doar 2! Pe a treia o primiți cadou din partea noastră (cartea cu prețul cel mai mic). Oferta este valabilă pentru orice titlu disponibil pe site, inclusiv pentru noutăți.

Apropo de noutăți, au venit direct din tipografie 2+1 noutăți:

Obținerea unui master în administrarea afacerilor este o alegere costisitoare, aproape imposibil de justificat, indiferent de starea economiei. Josh Kaufman a scris Personal MBA pentru a împărtăși elemente esențiale de antreprenoriat, marketing, vânzări, negociere, operațiuni, productivitate, designul sistemelor și multe altele, într-un singur volum cuprinzător.

Coach de trilioane de dolari este un titlu de neratat de către manageri și antreprenori, despre cel mai apreciat mentor din Silicon Valley, Bill Campbell. Fost jucător și antrenor de fotbal american, Bill a fost mentorul unor vizionari ca Steve Jobs, Larry Page și Eric Schmidt și a îndrumat zeci de lideri de la un capăt la altul al Statelor Unite. În 2016, anul morții sale, „coach” a lăsat ca moștenire companii în plină ascensiune și oameni de succes, dar și o moștenire legată de respect.

Cartea oamenilor este o nouă istorie evolutivă – o sinteză a celor mai recente cercetări din domeniul geneticii, sexului, migrației și multor altor aspecte de maxim interes. Ea ne arată de ce suntem indubitabil animale – și de asemenea de ce suntem realmente extraordinari.

Poți achiziționa cele trei cărți, plătind doar două dintre ele, în cadrul promoției 2+1.