Ai impresia că bați pasul pe loc? Până aici!

efectul-de-platouEfectul de platou este genul acela de carte care te surprinde foarte plăcut odată ce începi să o citești. Atât pentru că e plină de informații și exemple, dar și pentru că te ajută să depășești momentele de impas.
Ce este efectul de platou? Autorii cărții ne ajută să înțelegem conceptul:
Ești pe un platou în momentul în care nu te mai dezvolți; e momentul în care mintea și simțurile sunt atrofiate de uniformitate, de o rutină care te golește de viață și de suflet, prin aceea că primești din ce în ce mai puțin de la viață, investind din ce în ce mai mult. Rezultatul este un șir de decizii greșite și sentimentul de disperare.
Înțelegerea și controlarea acestei forțe vă va permite să obțineți mai mult cu efort mai puțin și să înțelegeți motivele pentru care sunteți în această lume. Vă vor ajuta să fiți antrenori mai buni, părinți mai buni și susținători mai buni ai familiei. Conștientizarea platoului – recunoașterea și repararea aspectelor  vieții care vă provoacă o vagă insatisfacție, în cel mai eficient mod – este cel mai rapid drum spre atingerea echilibrului pe care‐l căutați.
 
 

Așteptăm să ne spuneți cum e priveliștea din vârful muntelui :)!