A must attend event: The Power of Storytelling

Asistam zilele trecute la o discuție în parc dintre o fetiță și tatăl ei; deși era într-un loc plin de copii și trotinete, ea voia să stea pe bancă și să vorbească cu tatăl ei. Auzind ce îi spune, i-am înțeles alegerea! iar eu am asistat doar la Q&A-ul fetiței, cu veșnicul De ce! Explicațiile lui mi s-au părut însă debordante și m-am făcut mai mică la gândul că, cel mai probabil, n-o să am răspunsuri atât de fascinante pentru un eventual copil.
De când mă știu citind, mă bucur atât de mult când găsesc o carte (sau o revistă) care efectiv se lipește de mâna mea! Iubesc să mă mut de pe canapea în fotoliu și înapoi un weekend întreg, fără sa-mi iau ochii din ce lecturez; am sentimentul ăla că am pus mâna pe ceva foarte prețios. Și așa e! La fel, la unele conferințe am impresia că speaker-ul mi se adresează direct, ceea ce în ochii mei se traduce în cel mai bun vorbitor.
Long story short, pentru oricine vrea să fie un bun comunicator, e de neratat conferința prietenilor noștri de la Decât o Revistă: The Power of Storytelling. Dacă în 5 și 6 octombrie nu aveți nimic cu adevărat special de făcut, trebuie să investiți în voi! Nu de alta, dar vreau să citesc în continuare articole care să mă facă să-mi doresc să fac mai mult, cărți pline de savoare, comunicate deștepte, campanii în care să mă identific, să am întâlniri care să mă inspire. Nu mai sunt multe locuri, așa că rezervați cât de curând un loc! Mai multe detalii aici. Vom fi și noi la conferință cu anumite cărți care ne pot îmbunătăți stilul de a comunica, așa că haideți să fim mai buni!
Pentru cei din țară care nu au cum să ajungă la București, în 10 Octombrie se întâmplă un eveniment similar în Tîrgu Mureș. Storytelling topDay este un eveniment organizat de REEA, cu sprijinul Decât o Revistă și Universitatea Petru Maior.
Aici vei avea ocazia să cunoști doi căștigători Pulitzer, vei vedea în premieră episodul 2 al documentarului Povești din Transilvania și vei învăța cum, povestind, poți să ai mai mult succes în ceea ce faci. Mai multe detalii aici.