Skip to main content

Într-o lume în care pandemia nu ar fi existat, astăzi ne-am fi întâlnit la Brand Minds 2020. Dar pandemia există, iar alternativa, pentru cine poate, e să #StămAcasășiSăCitim.

Evenimentul este amânat pentru 25 septembrie; până atunci propunem câteva lecturi cel puțin interesante, la un preț special: în perioada 4 – 6 Mai, cărțile autorilor noștri invitați la toate edițiile conferinței Brand Minds, pot fi achiziționate cu –25% reducere.

Oprah spunea că „stilul gladwellian” a influențat masiv autorii cărților de nonficțiune publicați în ultimii 20 de ani: storytelling în cărțile de business, nonficțiunea creativă, cărțile de popularizare a științelor au luat amploare în ultimii ani. Nu știm dacă e cu adevărat influența lui Gladwell sau el e doar printre primii scriitori de nonficțiune care au înțeles că subiectele reale pot fi relatate la fel sau poate chiar mai interesant decât ficțiunea. Un lucru e clar: Malcolm Gladwell e un povestitor talentat.

Cele șase cărți ale lui Malcolm pot fi achiziționate individual cu –25% reducere sau împreună, la pachet, cu 39% reducere.

🎧 Recomandare: Pe Gladwell îl putem asculta în podcasturile sale: Revisionist History și Broken Record.

Tara Westover și memoriile ei au șocat lumea occidentală. A crescut în Idaho, fără acces la sistemele de educație și sănătate, pentru că tatăl ei nu credea în beneficiul lor. La 17 ani a intrat pentru prima dată într-o sală de clasă și a continuat să învețe timp de un deceniu, până a obținut un doctorat în istorie. Acum este cercetător la Harvard Kennedy School Shorenstein Center, cu focus pe subiecte despre polarizarea media sau cea politică.

🎥 Recomandare: Tara oferind un discurs pentru absolvenții Northeastern 2019. Și un cântec acapella.

Martin Lindstrom este unul dintre cei mai buni strategi de business și branding din lume. Cărțile lui au fost, de-a lungul timpului, un real ajutor pentru antreprenori și oamenii de comunicare pentru că ne-au oferit foarte bune informații despre tendințele noastre de consumatori.

📨 Recomandare: Newsletterul săptămânal al lui Martin despre comportamente actuale și de viitor.

Gary Vaynerchuk este probabil cel mai indicat autor pentru cei interesați ca prezența lor și a business-ului lor din mediul online să fie eficientă. El oferă sfaturi utile și relevante pentru fiecare tip de afacere pe diverse canale de social media.

🎥 Recomandare: Gary Vee la Brand Minds 2017:

Unul dintre cei mai importanți gânditori contemporani și membru al Marketing Hall of Fame: Seth GodinGuy Kawasaki, care a livrat probabil cea mai simpatică și folositoare prezentare, Robert Cialdini, suedezii Kjell Nordström și Dr. Jonas Ridderstråle și designerul Karim Rashid sunt autorii care ne-au încântat la alte ediții Brand Minds cu prezența și cunoștințele lor.

🎧 Recomandare: podcastul lui Seth, Akimbo.