Skip to main content

Tema de weekend: Branson. Richard Branson.

Publicat la 18 februarie β€˜11

Citind biografia lui Richard Branson, ne intrebam ce nu a facut omul acesta: Studio de inregistrari. Productie videoclipuri. TV. Distributie filme. Avioane. Carti. Agentii de voiaj. Jocuri. Virgin Vodka. Virgin Cola. Servicii financiare. Cosmetice. Telecom. Actionar rugby. Energie. Masini. Formula 1. Banca de sanatate. Excursii in spatiu. Revista digitala exclusiva. Doborare recorduri mondiale. Initiative umanitare. Si muuulte altele.
Recent, vizitand Australia, a aflat ca 95% din australieni nu au asigurare de viata. Nu va ingrijorati, Branson are deja un plan pentru ei! Filozofia lui de viata este simpla: „Poate ca cei indrazneti nu traiesc pentru totdeauna, insa fricosii nu traiesc deloc„.
Ce afaceri credeti ca ar dezvolta Richard Branson in Romania?
Raspunsul cel mai creativ va fi premiat cu ultima aparitie Branson laΒ  Publica – Afacerile, dezbracate.
Pentru inspiratie va invitam sa rasfoiti primele pagini din cartea Afacerile, dezbracate.
Asteptam raspunsurile voastre pana luni, ora 12.00 p.m. Weekend placut si creativ!

7 Comments

 • andres spune:

  Mi-au venit atat de multe afaceri in cap pe care le-ar putea dezvolta Branson… dar o sa merg la un alt nivel, Branson cred ca ar conduce tara asta binisor. Va dati seama cum ar suna Virgin Romania… si argumentele ar fi destul de simple. O tara poate fi privita ca o firma cu multe departamente si multi angajati. Daca cel care o conduce o face asa cum trebuie, daca acesta are in subordine departamente „bazate” (de incredere) din punct de vedere al resursei umane, ar transforma firma intr-una puternica si prospera. La cate afaceri a initiat si dezvoltat domnul in discutie, Romanica ar fi o jucarie pentru el… dar na, e o idee, nu ma luati in seama πŸ˜›

 • angeene spune:

  Premiul temei de weekend va fi acordat, cui altcuiva, decat unicului comentariu :)!
  Virgin Romania suna cumva… si parca merge cu „Explore the Carphatian garden”, don’t you think?

 • andres spune:

  Foarte tare!!! Cred ca ar merge perfect cu sloganu ala de**** :)) :))

 • Bogdan spune:

  Nu stiu cum ar suna denumirea ‘Virgin Romania’, dar daca ar investi in modernizarea Cailor Ferate Romane poate ca am putea salva banii (ne)investiti in autostrazi. M-as plimba cu trenul in 1,5 ore de la Bucuresti la Constanta, sa am internet la discretie si servicii premium.
  Voi ce parere aveti?

 • angeene spune:

  Sa pot sa-mi iau biletul online, sa-mi aleg locul, sa primesc casti daca vreau sa ascult radiourile sau sa aud filmul ce ruleaza, sa am sapun la baie, sa fie mentinuta curatenia, servicii de restaurant, aer conditionat… mda, as subscrie :)!

 • andres spune:

  Ce viata, deja visez la mersul cu trenul de genul ala!!! πŸ™‚