Skip to main content

Concurs de gala pentru weekend

Publicat la 9 octombrie ‘09

Editura Publica organizeaza pe 14 octombrie un eveniment in premiera mondiala: Gala Thinkers 50 – 2009.
Pentru cei interesati sa participe la acest eveniment de exceptie, care transforma capitala Romaniei in centrul global al gandirii de management pentru o zi, lansam acest concurs, al carui premiu este 1 invitatie la Gala.
Ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga aceasta invitatie:

 1. cate din titlurile editurii Publica sunt semnate de autori prezenti in clasamentul Thinkers50, editia 2007?
 2. care este speakerul invitat la Gala pentru care ati dori sa participati la eveniment in mod special si care este motivul?
 3. ce carte din portofoliul editurii Publica v-a placut in mod deosebit si de ce?

Raspundeti la intrebarile de mai sus prin comentarii la acest post pana luni – 12 octombrie – la ora 12.oo. Castigatorul va fi desemnat in cursul aceleasi zile si va fi contactat pentru detaliile de participare.
Multa inspiratie si succes!
UPDATE 12 octmbrie: …si castigatorul este…greu de stabilit. Au fost 2 raspunsuri corecte (Bogdan Aron si Mariuca Macovei) si ambele comentarii ni s-au parut interesante. Pentru ca avem o singura invitatie disponibila, Mariuca si Bogdan, va invitam sa o impartiti. 🙂 Va vom contacta imediat pentru detalii. Felicitari!
David, Andrei, Razvan, Andreea, mult noroc pe viitor! Ati fost pe-aproape… 🙂

7 Comments

 • David Nagy spune:

  1. Am cercetat in de-aproape si-am aflat ca sunt: 10!
  pot sa dau si link-uri daca e nevoie 😀
  2. Henry Stewart
  Motiv: Este LEADER-ul unei companii EXTRAORDINARE pe Nspe planuri.
  3. Buzzmarketing
  De ce?
  Din pacate e singura pe carte pe care o am din portofoliul vostru – dar m-a inspirat!
  Si… peste putina vreme veti vorbi despre lucrurile pe care le voi face 🙂

 • 1. Eu cred ca Editura Publica are 8 (opt) titluri semnate de autori din clasamentul http://www.thinkers50.com/results
  2. Kjell Nordström and Jonas Ridderstråle – pe cei doi mi-ar placea sa ii aud, le-am citit si cartea Funky Business, Karaoke Capitalism inca nu am reusit sa o citesc ( din lipsa de timp),
  3.Întoarcerea economiei declinului şi criza din 2008 – Paul Krugman
  Am citit-o in vara si mi-a placut modul in care a prezentat pe rand crizele din ultimul timp ( sec XX si XXI), Paul Krugman trage semnalul de alarma ca sa ne trezim si sa luam masurile necesare, chiar daca sunt dureroase; inca o idee: e foarte important sa investeti in infrastructura pe timp de criza asa poti mentine o gramada de slujbe (joburi) si astfel se mai atenueaza efectul crizei asupra somajului, si a economiei.

 • razvan tudor spune:

  1. toate! 39:)
  2. Kjell – cel mai cool profesor universitar. cand or sa fie si la noi asa, o sa traim si noi ca in suedia 🙂
  3. mai multe dar brand you al lui Tom Peters e de departe cea mai practica pentru oricine e in afaceri in zilele noastre iar pentru cineva ca antreprenor la inceput de drum e ca o veda! cu multe mantre 🙂

 • Bogdan Aron spune:

  Salut Publica,
  Raspunsurile mele sunt:
  1) 11 (inclusiv titlurile semnate de mai multi autori dintre care cel putin unul este in clasament)
  2) Kjell NORDSTRÖM & Jonas RIDDERSTRÅLE – Funky Business a fost prima carte pe care am citit-o de la Publica. A urmat Karaoke Capitalism si va urma cu siguranta si Funky Business Forever. Cei doi autori m-au inspirat prin ceea ce au scris si imi doresc sa-i aud vorbind si live. Si chiar am nevoie de inspiratie zilele acestea 🙂
  3) Jack: Dintr-o bucata pentru ca a fost cu adevarat o carte plina de invataminte in cele mai variate domenii. Si mai interesant este ca acestea se potrivesc oricarui tip de companie, indiferent de marime sau industrie. Nu poti sa citesti aceasta carte fara sa te simti inspirat si motivat sa reusesti, sa ai succes.
  In cazul in care nu castig invitatia, cum pot totusi participa la eveniment? Din pacate n-am gasit informatii (asa cum ar fi trebuit) pe site-ul dedicat: http://www.meetthethinkers.ro/index.php?req=thegala.
  Multumesc.

 • Andreea Vasile spune:

  1) 10
  2) Imi doresc sa ii ascult pe toti speakerii straini, insa Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale sunt cei pe care i-as astepta in mod deosebit din cauza notorietatii. Le-am citit cartile si, in continuare, ma surprinde faptul ca economia poate fi amuzanta daca e citita prin ochii celor care o pot explica intr-o maniera destinsa, jucausa. Accesibilitatea felului in care scriu este cea care ma atrage. Presupun ca si pe scena sunt showmani.
  3) Mi-a placut Omul generos a lui Tor Norretranders pentru mesajul pe care il transmite, anume ca generozitatea, in orice context, e de preferat pentru ca aduce inevitabil beneficii. Mi s-au parut amuzante exemplele oferite si, implicit, raportarea generozitatii la subiectul care ne arde pe toti in viata asta: sexul. Esti generos, o pui 🙂 O alta carte care mi-a placut a fost cea a lui Richard Branson – Screw it, let’s do it pentru povestile, curajul si inspiratia pe care le ofera.

 • 1. alan greenspan-1
  tom peters-1
  jack welch-1
  richard branson-1
  kjell si jonas-3
  mintzberg-1
  gladwell-1
  john p. kotter-2
  Raspuns final: 11 titluri:)
  2. Mi-ar placea sa ii ascult pe Kjell si Jonas pentru ca sunt autentici, au o viziune inovativa si sunt de asemenea foarte apreciati. Sper sa fiu captivata.
  3. John Caples, Fred Hahn, Metode de publicitate testate. Foarte dar foarte utila. Aproape fiecare pagina ofera ceva „de retinut” si de notat. Printre putinele carti pe care trebuie sa le am in casa. Pentru ca a lua notite din ea ar insemna sa o copiez din coperta in coperta. Mi-a mai placut si ultima carte citita, si anume Dominic Gettins, Cum sa scrii reclame de succes. Foarte placuta la lectura, relaxanta si interesanta.

 • Bogdan Aron spune:

  Multumesc 🙂 Ne vedem miercuri.